Jan Smit en Frans Duijts vervangen voor het Zomerfeest Passewaaij

Na een paar jaar uitstel kunnen we je eindelijk melden dat we eindelijk groen licht hebben voor de organisatie van het Zomerfeest Passewaaij 2022. De organisatie heeft er zin in, en ze hopen jij ook. Dit keer organiseren we het mooie feest op vrijdag 17, zaterdag 18 en zondag 19 juni a.s. Heb je eerder al kaarten gekocht dan zijn die ook nu nog gewoon geldig. Je hoeft dus geen extra stappen te ondernemen.

Helaas moeten wij jullie wel mededelen dat we een deel van de programmering moeten aanpassen. Door het diverse malen uitstellen (i.v.m. corona) zijn er een paar artiesten die we spijtig genoeg niet voor de 2022 editie van het Zomerfeest hebben kunnen strikken.

Ondanks dat denken we een ijzersterke programmering hebben, moesten we toch op zoek naar een paar alternatieven. Door verplichtingen in het buitenland moesten we op zoek naar een vervanger voor Jan Smit, ook voor Frans Duijts moesten we een ververvanger zoeken. Deze twee artiesten zullen worden vervangen door een 3tal andere namen. Als vervangende artiesten mogen we Jeffrey Heesen, Stef Ekkel en Wesley Bronckhorst toevoegen aan onze line-up. Jullie kunnen er dus vanuit gaan dat we ook in 2022 er een geweldig feest van gaan maken!  

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *