De avondvierdaagse Passewaaij van 14 t/m 17 juni

De Avond4Daagse is van 14 t/m 17 juni 2022. Op vrijdagavond 17 juni is de intocht vanuit het wijkpark, via de wijk en winkelcentrum, naar de tent van het zomerfeest Passewaaij. Daar worden de medailles uitgedeeld en voor de lopers zijn er weer leuke activiteiten!

Dit jaar is er voor de 20ste keer de avond 4-daagse in Passewaaij. 20 jaar geleden wilde ze in Passewaaij, van start gaan met de organisatie en realisatie van een avond 4-daagse. Dit om kinderen meer te laten bewegen en ook dat ze daarmee hun snelgroeiende wijk, beter leerde kennen.  De sfeer die men graag wilde creëren was dat we iedereen aan het wandelen wilde krijgen. Met het uitdelen van vele verschillende traktaties, een drankje en fruit, maar ook met het controlesysteem van stempels.

De afstanden zijn 5 km, 7,5km en 10 km, sinds vele jaren hebben we ook de mensen met een beperking die meelopen. Iedereen is welkom, dat geldt ook voor de bewoners van S’ Heeren Loo. Deze lopen dan ook, al vele jaren met onze avond 4-daagse mee met verschillende bewoners en begeleiding. Daarnaast rijden de mensen van Stichting Flipje op Wielen ook alweer dit jaar voor het 4de jaar mee.

De routes gaan voornamelijk door de wijk Passewaaij. Ook het Winkelcentrum Passewaaij, is daar een vast kruispunt in vele routes. De vele ondernemers dragen de avondvierdaagse al jaren een warm hart toe, met de organisatie of sponsoring van de avond 4-daagse.

De wandelroutes zijn inmiddels bekend en de boekjes worden gedrukt.

Inlichtingen en vragen Notarisappel 47
0344-624748 of 06 25057938

inschrijven vanaf maandag 16 mei bij Primera Passewaaij!

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *