Links

Zomerfeest Passewaaij

Elk jaar in juni organiseren de stichting het Zomerfeest Passewaaij. Hierin programmeren ze evenementen voor een zo breed mogelijke publiek. Natuurlijk een aantrekkelijk evenement voor jong en oud, en waar nog lang over gesproken zal worden.Trekpleister Passewaaij

Trekpleister is met bijna 200 winkels en zo’n 2000 medewerkers een belangrijke speler op de Nederlandse health & beautymarkt. Wekelijks bezoeken meer dan een half miljoen klanten onze drogisterijketen.


Stylecycles Passewaaij

De vestiging in winkelcentrum Passewaaij, Ook hier weten we wat fietsplezier is. Voor jou en onszelf. Of je fietstocht nu een stukje vrijetijdsbesteding is of een rit naar de zaak op je leasefiets: fietsen moet plezierig zijn. Dat begint met een stukje comfort. Maar minstens net zo belangrijk is de betrouwbaarheid van je fiets.


Primera Passewaaij

Voor uw loten en tijdschriften maar ook kunt u hier terecht voor cadeautjes en altijd feestelijke ingepakt worden!


Optiek van Es

Bij Optiek van Es vindt u een uitgebreid assortiment brilmonturen. De keuze voor een nieuwe bril is niet eenvoudig en de keuze is voor een langere tijd. Hierbij is professionele begeleiding erg belangrijk.


Lavie kappers Passewaaij

Welkom bij, de Kapper die staat voor het leveren van kwaliteit gemixt met creativiteit en die op de hoogte is van de komende trends met uiteenlopende coupes, en waar alle medewerkers continu getraind worden in de eigen LaVie Academy en bij Kevin Murphy, Schwarzkopf, Moroccanoil om ervoor te zorgen dat u datgene uitstraalt wat u graag wilt.


Ilmondo Tiel

De ambachtelijke pizza’s worden gebakken in de Italiaanse houtoven. Door het complexe deegbereidingsproces is de bodem van onze pizza’s krokant, dun en vol van smaak. De pizza’s worden rijk belegd met uitsluitend beste, verse ingrediënten die we zoveel mogelijk kopen van ambachtelijke, kleine producenten.


Huisartsenpraktijk Passewaaij

Huisartsenpraktijk Passewaaij. In onze praktijk werken 5 vaste huisartsen: Huisarts P.W. Boon, Huisarts R.M.J. Edelbroek, Huisarts I.E.M. Houtman, Huisarts E.J.R. de Vries, Huisarts F. Kolthof De praktijk is een onderdeel van het Eerstelijns Centrum Tiel (ECT) en gevestigd in Passewaaij.


GKSupport.nl

Deze webshop uit de wijk verkoopt veiligheidsartikelen zoals AEDs, EHBO koffers, camera systemen en alarm systemen voor particulieren als mede bedrijfsmatige gebruikers.


Gertjan Koster Fotografie

Gertjan Koster Fotografie fotografeert portreten, reportage, trouw en rouwfotografie en luchtbeelden doormiddel van drones. Uiteraard is hij in de bezig van de juiste papieren om dit legaal te mogen uivoeren.,


Etos Passewaaij

Etos is al meer dan honderd jaar jouw vertrouwde drogist. In de winkel én online. Met ruim 550 filialen door heel Nederland is er altijd een Etos drogist bij jou in de buurt. Inderdaad in het Winkelcentrum van Passewaaij zit al van het begin af aan een Etos winkel!


Cafetaria Passewaaij

Passewaaij cafetaria & bistro. Ze verkopen uitsluitend A merk producten. Passewaaij cafetaria & bistro heeft telkens verschillende acties waar mee ze klanten blij maken.


Bakkerij van keulen Passewaaij

Al sinds 1863 is Bakker van Keulen een begrip in de Bommelerwaard. Inmiddels zijn er 14 winkels met een ruim assortiment aan producten. Elke ochtend liggen er warme en knapperige broden, verse gebakjes en smakelijke specialiteiten voor u klaar. Al onze producten worden bereidt met de beste granen en natuurlijke ingrediënten.


AH Passewaaij

Deze supermarkt heeft echt geen introductie nodig….


Deel dit bericht